Avernus Cap In Baseball G Donkerblauw star Raw Pet LA45Rj Shirt In Perzik Naketano CrèmeLichtbruin Chan' 'specki 6f7vYygb

Artikelen in deze sectie

Zie meerAbby Abby Abby In Shopper In Zwart Zwart Shopper Shopper In Zwart Shopper Abby Pk8On0w
Avernus Cap In Baseball G Donkerblauw star Raw Pet LA45Rj

Aanwezigheid

Met aanwezigheid kun je Homey automatisch je apparaten aan laten sturen zoals jij dat wilt. Kom thuis in een prettig verlicht huis, waar rustgevende muziek begint te spelen als je de deur open doet. Ga de deur uit zonder je zorgen te maken of het licht nog aan is of dat de verwarming onnodig hoog staat.

Automatische aanwezigheid

De aanwezigheid status wordt op twee manieren bepaald; automatisch met de Homey smartphone app, en handmatig met Flows en spraak commando's. De status van een gebruiker wordt automatisch op "thuis" gezet wanneer the smartphone met Homey app van de gebruiker in de buurt komt van de locatie die in Homey's instellingen is opgegeven. De status wordt ook automatisch weer op "weg" gezet wanneer de smartphone met Homey app niet meer in de buurt van Homey's locatie is. Het checken van de locatie gebeurt vanuit het besturingssysteem van de telefoon, wanneer er vermoed wordt dat de locatie veranderd is. Het updaten van de locatie van de telefoon kan tot twee minuten duren. Dit zorgt ervoor dat er soms vertraging kan zijn tussen het thuiskomen en het updaten van de aanwezigheid status in Homey.

Aanwezigheid FlowsDenim Madeamp; Levi's In Rok Crafted Blauw QCtsdrxh

Aanwezigheid kan ook worden gewijzigd met Flows. Dit zorgt ervoor dat je zelf je aanwezigheid direct aan kunt passen zonder te hoeven wachten tot je telefoon doorgeeft dat je in de buurt bent. Een mooi voorbeeld zou zijn om de status te wijzigen wanneer je een slim slot opent op de voordeur, of wanneer het licht in de de hal aan gaat.

Aanwezigheid commando’s

Tot slot kun je Homey ook vertellen dat je thuis bent of weggaat, simpelweg door "ik ben thuis" of "ik ga weg" te zeggen. Als je dit via de mobiele app of Facebook Messenger zegt weet Homey van welke gebruiker de aanwezigheid gewijzigd moet worden. Wanneer er maar één gebruiker geregistreerd is op de Homey kun je het spraakcommando ook direct tegen Homey zeggen. Homey gebruikt echter geen stemanalyse om vast te stellen welke gebruiker er tegen Homey praatte. Als er dus meerdere gebruikers aan een Homey gekoppeld zijn en iemand zegt "ik ben thuis" tegen Homey, dan worden Flows met de trigger "Een specifiek persoon kwam thuis" niet uitgevoerd, maar Flows met de trigger "Iemand kwam thuis" zullen wel uitgevoerd worden. Via de mobiele app of Facebook Messenger worden beide Flows wel uitgevoerd.

'lawrence' Navy Maze Tussenjas In 2H9IWDYeE

Let op: het automatisch updaten van de aanwezigheid aan de hand van de smartphone app overschrijft een handmatig ingestelde status. Wanneer een gebruiker dus als weg gemarkeerd wordt met een Flow maar zijn of haar telefoon ligt nog thuis, dan zal de status binnen twee minuten automatisch weer op thuis gezet worden.

SlapenAvernus Cap In Baseball G Donkerblauw star Raw Pet LA45Rj

Wanneer je gaat slapen wil je dat jouw huis zich daaraan aanpast. Dat is precies waar de slaap status voor is. Slaap status kan bijvoorbeeld gebruikt worden als Flow trigger om te zorgen dat de gordijnen dicht zijn, het licht uit staat en de thermostaat een graadje lager gezet wordt.

Slapen FlowsAvernus Cap In Baseball G Donkerblauw star Raw Pet LA45Rj

De slaap status wijzig je zelf door middel van Flows of door het tegen Homey te zeggen. Een simpele Flow kan gemaakt worden met een knop op het nachtkastje om de status te schakelen, of je kunt bijvoorbeeld een Flow maken die de status aanpast wanneer er na een bepaalde tijd een specifieke lamp uit gezet wordt.

Slapen commando’s

De andere manier om de slaap status aan te passen is om het tegen Homey te zeggen, bijvoorbeeld met "goede morgen" of "welterusten". Als je dit via de mobiele app of Facebook Messenger zegt weet Homey van welke gebruiker de slaap status gewijzigd moet worden. Wanneer er maar één gebruiker geregistreerd is op een Homey kun je het spraakcommando ook direct tegen Homey zeggen. Homey gebruikt echter geen stemanalyse om vast te stellen welke gebruiker er tegen Homey praatte. Als er dus meerdere gebruikers aan een Homey gekoppeld zijn en iemand zegt "ik ga slapen" tegen Homey, dan worden Flows met de trigger "Een specifiek persoon ging slapen" niet uitgevoerd, maar Flows met de trigger "Iemand ging slapen" zullen wel uitgevoerd worden. Via de mobiele app of Facebook Messenger worden beide Flows wel uitgevoerd.

In Bruin The Bridge Rugzak Bridge Rugzak In Bruin The RL4A3c5jqS

Verwante artikelen