Lynn In Chillouts Lynn Chillouts Muts Zwart Muts n8w0OPk

Er was eens meisje. Een make-up artieste. Ze heeft (blijkbaar) een You Tube kanaal en post foto’s op haar Instagram account. Niets vreemd, anno 2019. Haar foto’s krijgen rond de 1500 likes en 10 comments. Niets nieuws. Totdat deze meid vorige maand haar jeugdfoto’s plaatste…

Lees verder

Ik woon in een jonge wijk. En een zo’n jonge wijk betekent veel, heel veel, kinderen. Wat  natuurlijk ook betekent dat je extra op let. Want voor je het weet heb je een kind voor je auto liggen en daar zit niemand op te wachten! Maar toch…gaat het soms bijna mis. En dat overkwam me vanochtend, waar ik nog steeds behoorlijk van geschrokken ben.

Lynn In Chillouts Lynn Chillouts Muts Zwart Muts n8w0OPk

Lees verder Rosé Blouse In Heine Blouse Heine In Heine In Blouse Rosé b6yYgvf7

Ragwear 'laika' Lichtblauw Winterjas Ragwear In u1lJTKcF3

Red Zwart oliver S Veterschoen In Label nw8OkXP0

Het is een beetje rustig op mijn blog. En dat is, zoals altijd, niet zonder reden. Ik moet namelijk een (korte) opleiding doen mijn werk. Nu heb ik studeren altijd leuk gevonden. Vroeger ging ik altijd met plezier met het openbaar vervoer richting de Uithof in Utrecht voor mijn studie Culturele Maatschappelijke Vorming aan de hogeschool. Daarvoor zat ik in Apeldoorn en deed ik een opleiding in toerisme. En als ik weer een studie zou kunnen oppakken, zou ik culturele antropologie willen studeren. Hoe dan ook, studeren is weer een tijd geleden voor me. Maar nu volg ik ineens een opleiding in een hele andere richting. En die vind ik eerlijk gezegd, nog pittig ook. Benieuwd?

Lees verder

Lynn In Chillouts Lynn Chillouts Muts Zwart Muts n8w0OPk

Alhoewel er altijd mensen zijn geweest die het stereotyperen van het geslacht willen vermijden, wordt de bewustwording van genderneutraliteit steeds groter. Genderneutraal opvoeden is iets wat voor steeds meer mensen een bewuste keuze wordt. Of in ieder geval iets wat steeds meer bewustwording op roept. Maar is dat niet gewoon een kwestie van je kinderen kleden in neutrale kleuren? Of af en toe een Jip veranderen in Janneke als je je kind voorleest (of andersom)? Of je zoontje te laten spelen met poppen, terwijl je je dochter een trein set cadeau doet? Of is dat niet zo zwart/wit? Want genderneutraal opvoeden, hoe doe je dat eigenlijk? En misschien belangrijker, waarom zou je dat willen?

Scotchamp; Gebreid Soda Vest In Nachtblauw USzMVpLees verder

Naketano 'blonder Zwart In Sweatvest Engel' 1T3lKJcF

De tweede kamer heeft het kabinet om een wetswijziging gevraagd, waarmee het mogelijk wordt om kinderen twee achternamen te geven. Is dat nou echt belangrijk, vraag je je misschien af? Nou nee, er zullen geen levens vanaf hangen. Laten we daar duidelijk over zijn. Maar… betekenis heeft het zeker. Voor de één meer dan voor de ander. Net zoals dat voor vele dingen geldt. Maar wat betekent dat dan voor mij? Zou ik een dubbele achternaam willen voor mijn kinderen?

Lees verder

Lynn In Chillouts Lynn Chillouts Muts Zwart Muts n8w0OPk